Boekeloere: Judith Koelemeijer

Nederland Leest 'Het zwijgen van Maria Zachea'

Een goed boek brengt gesprekken op gang en verbindt lezers met elkaar. In november leest heel Nederland 'Het zwijgen van Maria Zachea'. Woensdag 2 december is schrijfster Judith Koelemeijer te gast bij Boekeloere, dé online boekenclub van Biblionet Groningen. Deze avond gaat ze met Arno van der Heyden en lezers in gesprek over haar boek waarin een ontroerende familiegeschiedenis centraal staat. De uitzending is rechtstreeks te volgen via Facebook Live en kijkers kunnen via de chat vragen stellen. 

Boekeloere
Praat je graag over boeken? Vind je het leuk om samen met andere mensen een boek te lezen? Dan is onze boekenclub Boekeloere op Facebook wat voor jou! Bij Boekeloere lezen we samen een boek en praten we erover. Ook zal de schrijver van het boek meedoen aan de gesprekken aan de hand van een livestream.Om mee te doen aan Boekeloere hoef je geen lid van de bibliotheek te zijn. Je hebt alleen een Facebookaccount nodig om toegelaten te worden tot de Facebookgroep.

Haal het boek gratis op in de bibliotheek
In de maand november staan de Groningse bibliotheken in het teken van Nederland Leest. Deze maand kun je in de bibliotheek een gratis exemplaar ophalen van 'Het zwijgen van Maria Zachea' van Judith Koelemeijer. Het boek is een moderne klassieker waarin op fascinerende wijze een 20e eeuwse familiegeschiedenis wordt ontvouwd die naadloos aansluit op het Nederland Leest-thema 'Kleine geschiedenis, grote verhalen'. Elke familie heeft zijn verhalen. In 'Het zwijgen van Maria Zachea' vertellen 12 broers en zussen het ware verhaal van hun familie.

 

woensdag 2 december 2020
19:30 - 20:30 uur
Website
Gratis