BiebLab Live: Maffe Sporten Quiz

Kijk elke woensdag naar Bieblab Live! BiebLab is hét YouTube-kanaal van de Groningse bibliotheken. Doe vanaf de bank of keukentafel mee aan de leukste activiteiten! 
 
Met kaas de berg afrollen of polo spelen met olifanten? Er bestaan in de wereld heel wat maffe sporten. Tijd dus voor een Maffe Sporten Quiz. Woensdag 3 maart speelt Jeroen in de studio een Kahoot-quiz tegen meester Ardi. Wie kent de antwoorden op de gekste sportvragen? Ook thuis kan je meespelen en kans maken op sportieve prijzen! 
 
En dat is niet alles, want in maart hebben we nieuwe reportages. Zo gaat Dr. Loepf experimenteren met sporten, kan jij een prijs winnen met de Truc van de Week en scoren samen we de leukste boeken. 
 
Wat heb je nodig?
- Tablet of smartphone om mee te spelen met de Kahoot-Quiz (gamepin krijg je in de uitzending). 
 
De uitzending van BiebLab Live begint om 15.00 uur en is live te volgen via www.youtube.com/bieblab.
 
Scoorthuis
In maart staat BiebLab Live in het teken van Scoor een Boek!. Kom in beweging tijdens deze speciale themamaand. Deze maand gaan we sporten, spellen spelen en de leukste boeken scoren. Ga ook thuis de strijd aan. In de wedstrijd van de bibliotheek doet het hele gezin mee. Voer samen de leukste opdrachten uit. Meld je gratis aan via www.scoorthuis.nl.  

woensdag 3 maart 2021
15:00 - 16:00 uur
Website
Gratis