BiebLab Live: Olympische spellenmiddag

Kijk elke woensdag naar Bieblab Live! BiebLab is hét YouTube-kanaal van de Groningse bibliotheken. Doe vanaf de bank of keukentafel mee aan de leukste activiteiten! 
 
Dit jaar vinden in Tokio de Olympische Spelen plaats. Maar wist je dat je ook thuis Olympische spel(l)en kan houden? Echt waar! Woensdag 10 maart strijdt Jeroen samen met een nieuwe tegenstander om de bekers. Ze spelen de leukste Olympische spellen én laten zien hoe jij dit ook zelf kan doen!   
 
Maar dat is niet alles, want in maart hebben we nieuwe reportages. Zo gaat Dr. Loepf experimenteren met sporten, kan jij een prijs winnen met de Truc van de Week en scoren samen we de leukste boeken. 
 
Wat heb je nodig?
- Dat laten we je nog weten!
 
De uitzending van BiebLab Live begint om 15.00 uur en is live te volgen via www.youtube.com/bieblab.
 
Scoorthuis
In maart staat BiebLab Live in het teken van Scoor een Boek!. Kom in beweging tijdens deze speciale themamaand. Deze maand gaan we sporten, spellen spelen en de leukste boeken scoren. Ga ook thuis de strijd aan. In de wedstrijd van de bibliotheek doet het hele gezin mee. Voer samen de leukste opdrachten uit. Meld je gratis aan via www.scoorthuis.nl.  

woensdag 10 maart 2021
15:00 - 16:00 uur
Website
Gratis