Scoor een Boek! - Puzzelverhaal Oranje

Scoren kun je overal! Met die gedachte voert Biblionet Groningen samen met FC Groningen in de Maatschappij een uniek leesproject uit: Scoor een Boek!. Doe dit jaar ook thuis mee! Meld je gezin aan en doe samen de 11 (sportieve) opdrachten. Deze week zetten we in de spotlight het puzzelverhaal 'De bank van Oranje'.

Oranje speelt een belangrijke wedstrijd tegen Spanje. Maar vlak voor de wedstrijd blijken de schoenen van De Ligt te zijn verdwenen. Lukt het assistent-trainer Jeroen om op tijd de dader te vinden? Help hem een handje mee in dit puzzelverhaal van Scoor een Boek!. Je vindt hier het puzzelverhaal.

Scoor een Boek! Thuiseditie
Speel het razendsnelle bordspel Blessuretijd, lees de leukste puzzelverhalen of speel een wedstrijd met de buurt. Met de Scoor een Boek! Thuiseditie doet dit jaar het hele gezin mee. De spellen van Scoor een Boek! zijn gericht op samen lezen, spelen taal en bewegen, en dragen bij aan een taalrijke thuisomgeving. Wil je meedoen? Meld je gezin gratis aan via www.scoorthuis.nl

De Scoor een Boek! Thuiseditie wordt mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage vanuit het leesbevorderingsprogramma de Bibliotheek op school, in opdracht van Stichting Lezen en de Koninklijke Bibliotheek.

zondag 18 april 2021
09:00 - 17:00 uur
Website
Gratis