ma 21 oktober 2024
13:30 - 15:30 uur

Gratis

Wanneer je tevreden bent kun je geheel vrijwillig een kleine bijdrage doen.

Activiteit


Voor

Volwassenen

Repaircafé bibliotheek Veendam

Iedere derde maandag van de maand van 13.30 uur tot 15.30 uur is het repaircafé in bibliotheek Veendam.

In het repaircafé kun je gratis terecht voor reparaties aan textiel, huishoudelijke apparaten, elektronica, elektrisch gereedschap en dergelijke. Je kijkt samen met een van onze vrijwilligers wat het probleem is en hoe dit kan worden opgelost. Er is geen voorraad met onderdelen maar we kunnen wel adviseren wat er nodig is en waar dat kan worden aangeschaft. Wanneer je erg tevreden bent kun je geheel vrijwillig een kleine bijdrage doen. Hiermee kunnen we bijvoorbeeld speciaal gereedschap aanschaffen om je nog beter van dienst te kunnen zijn.

Wanneer het druk is kun je in de bibliotheek een kopje koffie of thee halen of alvast meekijken met andere reparaties. Meldt je wel alvast aan bij onze vrijwilligers zodat ze weten dat je er bent, dan kunnen ze wel aangeven of je nog aan de beurt zal komen. Kom vooral niet op het laatste moment.

In dit repaircafé zijn nieuwe vrijwilligers van harte welkom. Ben je handig met naald en draad, een ervaren klusser en/of technisch onderlegd kom dan gewoon eens langs of neem even contact op met de bibliotheek.

Praktische info

Het repaircafé is gratis toegankelijk voor leden en niet leden. Loop gerust binnen om een kijkje te nemen.