za 1 juni 2024
09:30 - 10:15 uur

Gratis

Activiteit


Voor

Jonge kinderen

Voorlezen Pim en Pom + Peuterswing

Boekstartdag 2024

Op zaterdag 1 juni in het de landelijke BoekStartDag en organiseren we samen met Theater Geert Teis een feestelijke ochtend!
De BoekStartdag is dé gelegenheid om samen met je kleintje kennis te maken met de Bibliotheek. Daarom gaan we voorlezen in de Bibliotheek met een verhaal over Pim en Pom en gaan we feesten tijdens de Peuterswing!

Peuterswing!

Kom klappen, stampen, zingen, springen, zwierezwaaien en dansen! Onder begeleiding van Nanda en haar accordeon ga je samen met je (klein)kind muziek beleven. Daarmee ontwikkelt een peuter motoriek en muzikaliteit. Een gezellige cursus voor peuters van 1,5 tot 4 jaar met ouders/verzorgers.

Samen gaan jullie op een ongedwongen en speelse manier met muziek en dans bezig. We beginnen met een vrolijke namendans waarbij ieder kind even in de belangstelling staat. We maken een vrolijke optocht waarbij allerlei bewegingsvormen aan de orde komen zoals klappen, stampen, springen, zwaaien, dansen etc.

We doen spelletjes op de grond, we dansen in de kring en in de ruimte op oude en nieuwe kinderliedjes. We gebruiken materialen als knuffels, handpoppen, linten etc. 

Theatervoorstelling Pim en Pom vieren feest (2+) in Theater Geert Teis

De twee beste katten vriendjes van het land beleven weer een nieuw, grappig, muzikaal maar bovenal feestelijk avontuur. Het leuke aan dit avontuur is, jij bent uitgenodigd! De Theatervoorstelling begint om 11:00 uur en de entree voor de theatervoorstelling is €5,00. Tickets voor de theatervoorstelling zijn hier te bestellen.

Praktische info

Deelname aan het voorlezen in de Bibliotheek + de Peuterswing is gratis. Aanmelden is vereist.

Kaarten voor de theatervoorstelling in Theater Geert Teis zijn verkrijgbaar via de website van Theater Geert Teis. Bestel kaarten voor de theatervoorstelling hier.

Aanmelding voor de theatervoorstelling betekent niet automatisch dat je ook bent aangemeld voor de activiteit in de Bibliotheek en vice versa. 

---
Let op: We organiseren het voorlezen en de peuterswing meerdere keren op zaterdagochtend 1 juni. We willen bezoekers die niet naar de theatervoorstelling gaan graag verzoeken om zich aan te melden voor een voorleesmoment later op de ochtend zodat bezoekers die wel naar de Theatervoorstelling gaan dit kunnen combineren. De voorstelling in Theater Geert Teis is van 11:00-11:40u.