Webinar Baanbrekend naar (ander) werk

dinsdag 2, 9 en 16 maart

Ben je op zoek naar (ander) werk? Meld je dan aan voor de driedaagse webinar ‘Baanbrekend naar (ander) werk'. Op dinsdag 2, 9 en 16 maart van 19.30 tot 21.00 uur laat sollicitatiecoach Gerjan Apeldoorn zien wat je kunt doen om je droombaan te vinden. 

Aanmelden
De webinar is gratis toegankelijk en je hoeft hiervoor geen lid te zijn van de bibliotheek. Wil je meedoen? Je meld je op deze pagina in één keer aan voor alledrie de sessies. De sessies worden gehouden via Zoom. Een paar dagen voor de sessies ontvang je de link naar het online klaslokaal. 

Dinsdag 2 maart | Deel 1 Leer jezelf eerst nog beter kennen
Ben jij tevreden met een 7 of ga je voor die 9+? Als je op zoek bent naar (ander) werk begin je bij het begin. Dat ben jezelf. Ken je jezelf goed genoeg? Gerjan Apeldoorn durft te beweren dat 90% van de mensen zichzelf niet goed kent. En dan is het lastig om echt te weten wat je droombaan is. Gerjan legt uit hoe je jezelf beter leert kennen en welke tools je daarvoor gebruikt.

Dinsdag 9 maart | Deel 2 De voorbereiding, je sollicitatiebrief en je cv
Dan zie je die vacature die voor jou geschreven lijkt te zijn, maar hoe zorg je er voor dat je aan tafel komt voor een sollicitatiegesprek? In deze sessie krijg je voorbeelden te zien en te horen hoe je op een positieve manier opvalt om te worden uitgenodigd. Want, wie niet zichtbaar is wordt niet gezien. Met alle handvatten die je krijgt, kun je na het webinar meteen aan de slag.

Dinsdag 16 maart | Deel 3 De bezorging en het sollicitatiegesprek
Hoe zorg je ervoor dat je brief en cv opvallend worden bezorgd. Bezorgd? Dat doe je toch digitaal? Voor je droombaan kun en moet je meer doen. Het sollicitatiegesprek kun je maar één keer doen. Je krijgt duidelijke tips voor het maken van contact, voor de vragen die je kunt stellen en voor hoe je de regie houdt in een gesprek.

Gerjan Apeldoorn
Gerjan Apeldoorn (1958) heeft na verschillende ervaringen, successen en tegenslagen, enige jaren geleden zijn droombaan gevonden. Hij traint en coacht mensen die nog op zoek zijn naar een mooie baan. In zijn groepstrainingen neemt Gerjan je moeiteloos mee om je uit je comfortzone te halen. Vaste patronen loslaten en lef tonen. Dan ontstaat er energie en creativiteit. 

 

dinsdag 2 maart 2021
19:30 - 21:00 uur
Website
Gratis